Werken met een trainingsactrice

 

De afgelopen twee dagen heb je training gegeven aan een leergierige groep deelnemers. Je hebt hen veel geleerd en ze zijn erg enthousiast. Met een goed gevoel sluit je de training af en deelnemers gaan tevreden weg. Hier is echt wat gebeurd! Twee maanden later kom je nog eens op bezoek en blijkt alles weer bij het oude te zijn. Herkenbaar? 

Vaak spreek ik trainers en docenten die worstelen om structurele gedragsverandering bij deelnemers te realiseren. Het lukt hen vaak wel om nieuwe kennis over te brengen. Toch zorgt de waan van de dag er weer voor dat mensen terugvallen in oude patronen. Zeker als stress en emoties een rol spelen, handelen zij weer vanuit oud en bekend gedrag. Wat kun je het beste doen? Ga je nog een keer het hele verhaal uitleggen? Of laat je deelnemers ervaren welk nieuw gedrag effectiever werkt in deze situaties? 

Uiteraard pleit ik voor optie 2! Oud gedrag durf je pas los te laten als je het positieve effect van het nieuwe hebt ervaren. Dat werkt niet met een rationele en verbale uitleg. Wél met oefenen. Op een leerzame en speelse manier daag ik deelnemers uit hun gedrag te veranderen. Dat kan op allerlei manieren. Ik help je graag om de beste manier voor jouw training te bepalen. 

 

Het resultaat:

  • Structurele gedragsverandering door daadwerkelijk toepassen van nieuw gedrag

  • Hogere kwaliteit door samenwerking met een inhoudelijke sparringpartner

  • Je hebt zelf meer tijd en aandacht voor uw deelnemers
  • Meer plezier en betrokkenheid van deelnemers
  • Een hogere klanttevredenheid

 

Een keertje meemaken wat dit betekent voor jouw training?

Je kunt vrijblijvend kennismaken met mijn werkwijze. Voor de lengte van twee uur ben ik bij je training aanwezig als trainingsactrice om je deelnemers te helpen met nieuw gedrag. Dit kan door middel van ingebrachte casuïstiek of fictieve rollenspellen en zowel 1 op 1 als voor grotere groepen. Daarna gelden de volgende tarieven:

  • 1 dagdeel €400,-
  • 1 hele dag €700,-