Ik geniet er van om mensen te laten zien wat het effect van hun gedrag is door hen een spiegel voor te houden. Door duidelijk en helder terug te geven wat ik zie gebeuren geef ik mensen de gelegenheid zelf hun gedrag aan te passen. Ik bied dus geen kant-en-klare oplossingen en daardoor leg ik de verantwoordelijkheid terug, daar waar die hoort. Door mijn empathisch vermogen in combinatie met humor lukt het mij om snel te komen tot de kern van het probleem. Benieuwd wat voor spiegel ik jou voor kan houden? Neem dan contact met mij op.

Referenties

NB: in ontwikkeling! Binnenkort komen hier mijn referenties. Tot die tijd kun je terecht op mijn LinkedIn voor aanbevelingen van mensen waar ik mee gewerkt heb.

Het is maar goed dat we onszelf belangrijk vinden.

Als het eens niet zo was, waar moest het dan wel heen!

Och och, we hoeven er geen doekjes om te winden:

dan stortte werkelijk de maatschappij ineen.

- Annie M.G. Schmidt -

Meer over mij

Ik ben afgestudeerd arbeids- en organisatiepsycholoog. Daarnaast heb ik de trainersopleiding gevolgd aan de Universiteit Utrecht waar ik communicatievaardigheden en conflicthantering doceerde. In 2015 heb ik de opleiding Facilitator Intention Circles gevolgd. Als facilitator heb ik zeer uiteenlopende groepen begeleid met deze werkvorm.

Naast mijn werk als trainingsactrice en procesbegeleider werk ik als buurtbemiddelaar bij Beterburen, waar ik mijn liefde voor conflicthantering kan botvieren op ruziënde Amsterdammers. 

Ik hou van taal. En van eten. En niet van websites maken.