Ga in conflict!

Buurtbemiddeling

                 Referentie:

Allemaal lopen we weleens vast in contact met een ander (en met onszelf, laten we wel wezen!). Het kan helpen om hier met iemand over te praten die onafhankelijk is en je op een andere manier laat kijken naar je situatie. Iemand die met jou op onderzoek gaat en bemiddelt tussen jouw perspectief en andere perspectieven. Ga het conflict aan met jezelf! Ik bemiddel daar graag in!

Ook bemiddel ik in burenconflicten, voorheen in Amsterdam, nu in Utrecht. Buurtbemiddeling stimuleert bewoners om zelf de verantwoordelijkheid te nemen voor het conflict en niet direct naar de politie te stappen voor ieder probleem of conflict. Ik beleef er erg veel plezier aan om het eigenaarschap van mensen te vergroten en veel wordt daardoor ook echt opgelost!

Buurtbemiddeling Utrecht

Het afgelopen jaar heb ik Katja leren kennen als energiek en open persoon! Tijdens bemiddelingen is ze oprecht en durft ze door te vragen. Ook humor speelt hierin een grote rol. Al met al een fijne mix van eigenschappen en wat mij betreft een goede basis voor samenwerkingen!

Amber Hornung - MfN Mediator